Erdei esküvők szertartáshelyszín

A tökéletes esküvői helyszínt keresed? Éld meg az álmod!  

Az esküvői szertartáshelyszín kiválasztásakor számos szabadtéri lehetőség közül lehet választani – városi háztetők, hangulatos udvarok, szőlőhegyek dombjai – de mégis, a legfenségesebb választás az, ha valahova az erdőben teszed meg fogadalmad, a természetben a fák alatt. 
A zöld székesegyház rengeteg szabadtéri teret kínál az ünnepségekhez és fogadásokhoz, ahol úgy érzhetitek magatokat, mint egy titkos kerti partin az erdőben.

Hívhatsz bohémnak vagy reménytelenül romantikusnak, de hidd el hogy nincs varázslatosabb, mint egy erdei esküvő.
Képzeld csak el!

A fák illata, a csiripelő madarak, a fák koronáján átsejlő napfény – a természet által körülvéve – lehet ennél szebb?
Ha az Anyatermészet az esemény díszlet tervezője, akkor valóban nincs szükség sok kiegészítő dekorációra. A szokatlan esküvői elemek, gallyakból, páfrányokból, erdei virágokból font természetes koszorúk kiemelik az amúgy is gyönyörű erdei tájat.

Ha erdei esküvőt fontolgatsz, gyere nézd meg a MESEERDŐ-t, ahol egy különleges, gyönyörű erdei környezetben mondhatod ki az IGEN-t életed nagy napján Kedvesednek.

Erdei esküvői fogadások, partik
A MESEERDŐ varázslatos és kiváló helyszín a romantikus erdei esküvők, erdei szertartások lebonyolítására. A szertartásokat a pár igényeihez igazodva, egyedi megoldásokkal tesszük felejthetetlenné. 
A rendezvényhelyszínen kialakított fedett pavilonban 50 – 75 fős ceremóniák, fogadás megrendezésére van lehetőség zenei aláfestéssel, hangosítással.
Az esküvői előkészületekhez és a készülődéséhez két 15 nm berendezett, komfortos lakókonténer áll az ifjú pár rendelkezésére.
A gépkocsik elhelyezésére saját, privát parkoló került kialakításra.

Esküvői fotózás
Igény esetén fotóst tudunk biztosítani, aki magas színvonalon örökíti meg az erdei esküvők minden percét. A szertartást megelőzően vagy követően fotózásra van lehetőség a csodálatos erdei, természetes környezetben. 

Ajánlatkérés: Nyist Csaba
Tel: 06 30/211-2760

Megtaláltok minket az Etyek 0224 Hrsz helyrajzi számú erdőterületen, bejárat a Herceghalom és Etyek között a Boti útról.
Google Maps: Etyek Meseerdő – útvonaltervezéssel könnyen megtalálható a bejárat

Az esküvői szertartáshoz, fogadáshoz, a dekoráció tervezéséhez és kivitelézéséhez fotózáshoz az alábbi partnereinket ajánljuk:

Sasvári Erika – Rendezvényspecialista

Tedd emlékezetessé a nagy napot