Rekreáció, Családi-, baráti összejövetelek

Mikor sétáltál utoljára erdőben?
Sokan régóta, van aki néha és vannak akik rendszeresen….
Pedig régóta tudjuk, hogy az erdő hangjai, a fák illata, a leveleken játszó napfény, a friss, tiszta levegő nyugalmat áraszt. Az utóbbi évtizedekben számos tanulmány igazolja, hogy az erdő békés légkörében eltöltött idő, kikapcsolódás jótékony hatással van a nagyvárosi élet és a stressz okozta negatív hatások semlegesítésére.
Egész évben akár tavasszal, nyáron, télen a táj önmagáért beszél.
A természetben az erdei környezet, a tiszta levegő, a madarak csiripelése, a fácánok rikoltozása, a pillangók röpte segít eltávolodni a mindennapoktól és a természetben kikapcsolódást nyújtani.

A MESEERDŐ 4,3 ha területe különleges helyszínéül szolgál a családi pihenésnek és szórakozásnak.  A 120 mn felgördíthető oldalfalú pavilon akár 75 fő befogadására is alkalmas, a kialakított szabadtéri helyszínek kíváló teret kínálak a családok, baráti társaságok, túrázók számára, ahol emlékezetesen tölthetnek el születésnapot, évfordulót, osztálytalálkozót vagy különböző baráti összejöveteleket.
A domboldalon elhelyezkedő pavilonból csodálatos kilátás nyílik a zsámbéki medencére és a pavilon közelében kialakított tóra.

Készülni lehet bográcsozásra, grillezésre, kemencében való sütögetésre, főzőversenyekre – hisz 2 bográcsozó tűzrakóhely is várja az idelátogatókat.
A pavilonban pedig lehetőség van akár svédasztalos fogadások megrendezésére is.

A gyerekekek szórakozását 2 rönk gyerek játszóvár, ismertető táblákkal ellátott tanösvény és az erdőben különböző labdajátékoknak kialakított sík területek biztosítják.

Ajánlatkérés: Nyist Csaba
Tel: 06 30/211-2760

Megtaláltok minket az Etyek 0224 Hrsz helyrajzi számú erdőterületen, bejárat a Herceghalom és Etyek között a Boti útról.
Google Maps: Etyek Meseerdő – útvonaltervezéssel könnyen megtalálható a bejárat